2013. augusztus 31., szombat

Adrenalin

JEFF ABBOTT: Adrenalin

 A JAFFA KIADÓ krimijeit eddig is míves és izgalmas szerzőktől olvashattuk. Harlan Coben, Elmore Leonard, hogy csak két remek alkotót említsek, és most ehhez a névsorhoz csatlakozott Jeff Abbott is.

Abbott a Rice University angol-történelem szakán végzett, majd kreatív igazgatóként dolgozott egy reklámügynökségen. Nem csoda hát, hogy alkotás közben is csak úgy sziporkázik! Kezdetben detektívtörténeteket írt, majd a thrillerek világa felé fordult, és milyen jól is tette, hiszen egy csapásra ő lett a misztikum mestere! Eddig 15 bűnügyi regényt írt, munkásságát a legjelentősebb díjakkal ismerték el.
 Új sorozatának főhőse Sam Capra CIA ügynök.  A sorozat eddig megjelent kötetei:

Izgalmas, fordulatokban gazdag krimit olvashatunk, csak győzzük kapkodni a fejünket! Egy idillikus,
 boldog házasságról kapunk képet a kezdésnél. Sam és Lucy a nagy remények előtt álló két CIA ügynök boldog házassága hamarosan kiteljesedik, hiszen Lucy gyermeket vár. ..  Aztán egy pillanat alatt minden fenekestől felfordul!

 Lucyt elrabolják, férje, Sam szemeláttára, míg  ügynöktársait felrobbantják... Sam szerencsésen túléli, de a saját cége emberei faggatják, gyanúsított lesz, fogva tartják.
Többet nem is mesélnék a sztoriról, mert ez még csak a kezdet. Hihetetlen kalandok sora, menekülés-üldözés részesei lehetünk. Sam küzd a saját életéért, ártatlanságát bizonyítva  próbálja megtalálni Lucyt és a gyermekét. Sam hobbija,   a városi akadályfutás többször is "jól jön" a menekülések, kalandok során.

A történet mai, szereplői igazi hús-vér emberek: leánykereskedők, terroristák, kémek.
Helyszínek közt London, Amszterdam, és Budapest is feltűnik. Nagyon vagány szereplő Mila, aki hasznos segítsége lesz Sam-nek. A végén már semmi és senki nem az, aminek látszik. Ki, kit és miért árult el, mi a végső cél csak a legvégére derül ki. Végig nagyon látványos, szinte filmszerűen pörögnek az események.
Csavaros fordulatos a történet, adrenalinban nem lesz hiány!
 A könyv a kiadó honlapján most 20% kedvezménnyel megvásárolható!

http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=2748Jaffa, 2013
370 oldal · ISBN: 9786155235504

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése